وي با اشاره به اينکه در کنار خدمات تخصصي براي پيشگيري از غرقشدگي در درياي شمال و سواحل درياي خزر غير از اقدامات عملي با فقر فرهنگي مواجه هستيم، تصريح کرد: هدفگيري سازمان در طرح امسال و سال گذشته معرفي طرح دريا و آشنايي مردم با مناطق امن و همچنين بهرهبرداري از دريا بدون ايجاد حادثه بوده است.
رئيس سازمان جوانان جمعيت هلالاحمر با تاکيد بر اينکه از تجربيات گذشته در اين طرح استفاده شد، افزود: در سه استان شمالي کشور (مازنداران، گيلان و گلستان) ۱۰۰ پست به فاصله ۶ کيلومتر با حضور جوانان فعال شد.
وي با تاکيد بر اينکه براي نخستينبار نقشه نقاط پر خطر تهيه و در اختيار مسافران قرار گرفت، تصريح کرد: کار ديگر اين سازمان توزيع جليقههاي اماني براي مردم بود که از کيفيت مناسبي نيز برخوردار بودند.
به گفته رئيس سازمان جوانان جمعيت هلال احمر نزديک به ۴ هزار نفر از اعضاي سازمان جوانان در طرح تابستانه فعال بودند که ۵۲ درصد آن ها را بانوان تشکيل دادهاند.
جعفريان همچنين تشکيل يک گروه فکري و تهيه شعارهايي با محتواي هشدار دهنده به مردم و نصب آنها در مسيرهاي اصلي جادههاي رشت، فيروزکوه، چالوس و هراز را از ديگر اقدامات اين سازمان در تابستان ۹۱ برشمرد.
وي با اشاره به ساير برنامههاي سازمان جوانان جمعيت هلالاحمر خاطرنشان کرد: آموزش ۲ هزار نفر امدادگر نجات غريق را با همکاري فدراسيون شنا و نجات غريق در دستور کار قرار دادهايم.
جعفريان تصريح کرد: امسال سازمان جوانان ميزبان ۲ ميليون و ۶۰۰ هزار نفر در قالب اردوهاي آمورزشي و تفريحي بوده است که در نوع خود بيسابقه است.
/117
انتهای پیام/